Feesten en DJ Tjeerd
Levenslicht
Organisatie Feesten en DJ Tjeerd
 
Biodanza feesten met José
en DJ Tjeerd

Door de verscheidenheid aan activiteiten, waarbij onze dansfeesten en Biodanza evenementen centraal staan, hebben we veel ervaring opgedaan met het verzorgen van feesten. Je kunt van onze ervaring gebruik maken door ons in te huren.Hier volgen wat reacties van mensen voor wie we feestelijkheden hebben georganiseerd:

* * *
Super dat je wilde DJ-en op onze trouwerij!
We hebben afgesproken dat we je zullen betalen.
Dat doet trouwens niets af aan het gevoel dat we ook een enorm kado van je kregen met je aanwezigheid als DJ.
Jan Kerkhoven en Jaqueline Dijks

* * *
Wat ben ik blij dat ik dit feest heb georganiseerd en dat jullie er bij zijn geweest. Super!!
Pieter

* * *
Lieve Tjeerd en José,
Het feest is voorbijgevlogen en we hebben er met volle teugen van genoten!
Wij willen jullie bedanken voor de mooie samenwerking om van ons feest ook een geweldige gebeurtenis te maken. Volgens ons is dat meer dan gelukt. Jullie inzet en bijdrage met de Biodanza workshop en de dansavond erna waren inspirerend en verbindend. Dank jullie wel!
Lieve groet van Rens en Andrea

* * *
Vielen Dank noch mal für die super Organisation, das schöne Fest und den Ablauf. Perfekt. Und viele begeisterte Rückmeldungen. Das können wir wiederholen.
Heel hartelijk dank voor de prachtige vorm die jullie aan het feest hebben gegeven. Het was ook zo warm en gezellig. 
Heel veel liefs van ons allebei, Edmund is nog steeds aan het nagenieten.
Edmund en Marjolein
* * *We stemmen onze Biodanza feestshop natuurlijk af op de gasten, en we betrekken jou/jullie, als feestvarken(s), ook graag op jouw eigen manier in het geheel.
Je kunt daarbij denken aan het voordoen van oefeningen (jazeker, het blijft een systeem...), of centraal in een oefening door de gasten worden gevierd...

Met Tjeerd als DJ haal je een grote verscheidenheid aan muziek in huis die hij luchtig aan elkaar kan weven. En jij bepaalt zelf natuurlijk mee welke muziek hij gaat draaien!
De stijlen zijn naast echte Biodanza muziek: Keltisch, Arabisch, Afrikaans, Indiaas, Indiaans, Jiddisch, Ska, Balkan beats, Goa enzovoorts enzovoorts. Ook Pop en Latin ontbreken niet in de verzameling.

Tjeerd laat zich graag leiden door de dansvloer en de bewegingen die daar te zien zijn. Hij heeft ook ervaring met grotere evenementen zoals het Biodanza Congres in Italië 2009, waar honderden mensen heerlijk hebben gehost. En ook in Portugal in 2014 heeft hij de boel in beweging gezet.

Graag verzorgen wij ook jouw feest! Neem contact met ons op en we doen alle moeite om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

Jij hebt een gelegenheid en wij verzorgen het feest. Neem via biodanza@levenslicht.net met ons op en we doen alle moeite om jouw droom werkelijkheid te laten worden. Je kunt ons ook bellen: 033 4701 436.

We verzorgen wanneer je dat wilt je hele feest, inclusief catering, met alles erop en eraan.
Ook logies met ontbijt kunnen we organiseren, voor wanneer we tot de late uurtjes doorgaan.

Voor een Biodanza sessie vragen we € 250,- exclusief de reis- en verblijfkosten.
Als je DJ Tjeerd apart wilt bestellen betaal je € 100,- per uur met een minimum van € 250,-, ook weer exclusief reis- en verblijfkosten.
Als je na een Biodanza sessie verder wilt met DJ Tjeerd dan betaal je daarvoor aanmerkelijk minder! Informeer naar de mogelijkheden...

Het leven is een feest en we nodigen je uit!