Biodanza Vakantieweek 2018
Levenslicht Biodanza
Vakantieweek 2018Week 4 augustus t/m 11 augustus 2018
thema "Stroom mee met Tjeerd en José"

een Vakantieweek met José en Tjeerd,
elke dag twee heerlijke vivencia's
Ervaring met Biodanza is gewenst.

Over het thema:
Water is een eerste levensbehoefte, net als lucht, waar we ook mee kunnen stromen.
Door dit thema geven José en Tjeerd je de kans om een diepe Hemel-Aarde verbinding te maken.
Thuis te komen bij jezelf en de ander zijn diepe ervaringen die door Biodanza kunnen worden geboden.

In het noorden van Frankrijk, net over de grens van Belgie, op ongeveer 350 km. van Utrecht ligt Milonga. Op deze gerieflijke plek, in een oase van rust aan de rand van een uitgestrekt bosgebied, zijn we te gast bij Fons en zijn team die ons een week lang met veel toewijding en overheerlijke maaltijden verwennen...
We komen hier elk jaar een week samen om het leven te vieren.Voor Wie
Ben je toe aan een week ontspannen, genieten en verdiepen?
Wil je weer contact maken met jouw essentie?
Met waar het voor jou allemaal om draait?
Levenslicht nodigt je uit om de verdieping te vinden in jezelf, om datgene wat je weerhoudt om vanuit je essentie te leven aan te raken en te transformeren.

Genieten van allerlei lekkers


Wat staat er op het programma?
Centraal deze week staan de Biodanza workshops onder de bezielende leiding van docenten José en Tjeerd. We dansen iedere dag en we laten ons dragen door de dans van het leven. Bij goed weer dansen we buiten op het gras of in het bos, bij slecht weer hebben we een fijne zaal tot onze beschikking.

En verder?
We hebben op het terrein de beschikking over een vuurplaats waar we een vuurtje kunnen stoken en gezellig samen kunnen zijn. En dat dit alles mag ontstaan vanuit een staat van ont-spanning. Dat de week zich mag ontvouwen precies zoals het goed voor je is.
We staan open voor inbreng van de deelnemers, wellicht wil je masseren, wandelen of zwemmen, zingen of mediteren... of iets anders delen met geinteresseerde deelnemers.
Ook brengen we zelf graag een stiltewandeling in, en zingen van mantra's en krachtliederen.

 


Kom je het leven met ons vieren?De kosten zijn per persoon volpension, dus inclusief ALLE heerlijke maaltijden en inclusief ALLE workshops.
Inclusief de gehele dag koffie, thee, sapjes, koek, fruit en water.
En tijdens het diner wijn, bier, sapjes en water.

Per persoon: Biodanza workshops € 300, verblijf € 430, dus totaal: € 730
Extra te betalen voor een 1 persoonskamer (beperkt beschikbaar): € 150,--
Je kunt nu met een aanbetaling van € 250 boeken, en dan de rest betalen voor 1 juli 2018.

Graag vooraf aanmelden.
Klik hier om je in te schrijven en de aanbetaling te doen. Je komt dan op een aparte pagina waar je wordt geholpen met het inschrijfproces.
Klik hier om je in te schrijven en de gehele betaling te doen.
Je aanmelding is definitief na overmaking van het bedrag in onze webwinkel.


Bij annulering wordt tot vier weken voor de vakantie 80% over het totaalbedrag geretourneerd, daarna krijg je 50% retour.
Bij annulering na 1 week voor de aanvang van de vakantie is het gehele bedrag verschuldigd.Een deelnemer gaf de volgende feedback over deze vakantieweek (2016):

Lieve José en Tjeerd

... en weer heb ik genoten van een prachtige verdiepingsweek. Ik word iedere keer weer aangetrokken tot jullie liefdevolle begeleiding recht uit het hart. De intieme sfeer die jullie weten neer te zetten is werkelijk zo mooi, zo licht, zo vrolijk en ook diep. Alles mag Zijn zoals het is.

Hoogtepunt is voor mij, naast het dansen in de natuur, de Zweethut met haar prachtige rituelen, het spelen van de sjamanendrum; de hartklop van moeder aarde, uren, uren en uren, magisch en onvergetelijk ...

En dit alles op een fantastische plek midden in de natuur. Milonga met haar eigen bron en warme hartelijkheid. Wat kan ik meer zeggen dan dat het voelt als thuiskomen ...

Dus lieve José en Tjeerd, wees niet verbaasd als je mij eens op een dag weer ziet verschijnen in France ??.
Liefs Atty.Een deelnemer gaf de volgende feedback over deze vakantieweek (2013):

Lieve José en Tjeerd,

Wat hebben we het goed gehad afgelopen week in Milonga!!!!!!
Ik heb zo genoten, lekker gedanst, gewandeld, gepoedeld, gevoeld, gezweet, gegeten..... En nog veel meer.
Het was zo weldadig, liefdevol en overvloedig. Ik ben helemaal voldaan; het was zo fijn en veel dat ik het weer helemaal fijn vond om naar huis te gaan. En wat een fijne groep mensen met zo veel kwaliteiten.
Ik heb ook erg genoten van het zweethutritueel en alle transformaties die bij ons in beweging kwamen.
En ik heb nog nooit een verwenweek meegemaakt waar ik zo lekker heb gegeten, waar alles zo liefdevol was klaargemaakt en zelfs de kleurencombinaties van de gerechten elke keer weer mooi was. En wat was het bronwater van Milonga heerlijk.

Dank jullie wel dat jullie die prachtige week hebben georganiseerd.
Ik kijk al weer uit naar de volgende dans- en verwenweek met jullie!
Heel veel liefs en een dikke knuffel,
JûntEen deelneemster gaf deze feedback over deze vakantieweek (2014):

Hoi José en Tjeerd

De verwenweek is mij prima bevallen, nu voor het tweede jaar. Voor volgend jaar zijn de data in augustus al 'geboekt'.

Ik had dit jaar lang getwijfeld omdat ik dacht 'verandering van spijs doet eten' maar zo rondgekeken in biodanza-vakantieland kwam ik toch tot de conclusie dat de rest voor mij maar junkfood was. En deze bourgondische Limburgse dame houdt van lekker eten!

Enfin, het eten bereid door Fons en zijn crew was wederom verrukkelijk, fijn als je een streng dieet hebt zoals ik. En het prachtige landhuis met de mooie kamertjes: houden zo.

Jullie programma sloot –alweer-  heel wonderlijk mooi aan bij het proces waar ik in zat. Waar ik op hoopte, helderheid en transformatie, is gebeurd. Mede door de prachtige uitleg van José die mij diep in mijn hart en ziel raakte, iedere keer. Heerlijk is dat!

Qua biodanza staan jullie wat kwaliteit betreft aan de top. Nooit elders zo meegemaakt. En ik ga niet voor minder.
Hartelijke biodanza-groet, Marie-José MeijsEen andere deelneemster gaf deze feedback over deze vakantieweek (2014):

Lieve José en Tjeerd,

De ervaring in en na de zweethut heeft mij zo enorm veel gebracht. Mijn vraag is geweest of ik na een periode van burn out weer met mijn eigen levenskracht verbonden mocht worden om vandaar uit mijn passie en levensdoel te kunnen leven.
De dag na de zweethut was voor de deelnemers zichtbaar dat er een verandering in mij had plaatsgevonden.
Eenmaal terug thuis heeft het een week geduurd voordat ik weer bijgekomen was van alle indrukken en ontmoetingen. Enorm veel behoefte aan slaap.

Ik ben zo dankbaar dat ik deze energieboost weer heb mogen ervaren en ook daarmee blijvend ben verbonden. Dit heeft mijn leven weer op de rails gezet. Ik ben dan ook heel blij dat ik mijn impuls gevolgd heb om voor Milonga te kiezen in de zomer. Jullie liefdevolle zorgen en aandacht hebben deze transformatie mogelijk gemaakt. Heel veel dank daarvoor.
Namasté
SusanEen andere deelnemer gaf deze feedback over deze vakantieweek (2014):

Ik heb genoten van de verwenweek in augustus 2014. Het enigste minpuntje is dat het te kort duurde ofwel omgevlogen is.
Een prettige afwisseling van pakkende biodanza vivencia's en rustige momenten waaronder een klankschalen concert. De locatie en vooral het eten waren fantastisch.

Gezamenlijk de film Chocolat bekijken met een schaal eigengemaakte cholocade was uniek te noemen.
Spannend vond ik de zweethut ceremonie waardoor ik er niet optimaal van heb kunnen genieten. Dus … ik mag mezelf nog een keer verwennen inclusief het zweet. Wie weet al in augustus 2015.

Groetjes,
Michiel