Water in beweging
Levenslicht
Water in beweging

 
We zijn een flowvorm rijker, kijk maar naar de foto's.
Water in beweging is heel krachtig, en daarover gaat deze webpagina...Ja, we zijn heel gelukkig met deze energetische opwaardering van ons huisje...
De weg ernaartoe begon met aan de ene kant de wens van Tjeerd om ook in de huiskamer watergeklater te horen, en aan de andere kant de wens van José om dan ook iets bijzonders te vinden.
We zochten op Internet en vonden van alles, en opeens werd José gegrepen door de flowvormen, vooral de Lemniscaat spreekt haar enorm aan!
En nu drinken we water uit onze flowvorm, staan er soms minuten lang van te genieten, en voelen ons diep gelukkig met de achterliggende kennis die we pas na de aankoop hebben mogen ontdekken
En die kennis delen we hier met jullie! Zodat jullie ook op zoek kunnen naar een mogelijke toepassing van deze waterbeweging in jullie thuis...
Hier een filmpje van onze flowvorm, zodat je een indruk krijgt van de kracht...

Flowform Energy

Hier een korte uitleg over wat er gebeurt wanneer water op een coherente manier oscileert.

KWANTUM ENERGIE IN FLOWFORM WATER SAMENHANGEND WATER – SUCCESVOL ONDERZOEK
De Foundation for Water, een liefdadigheidsinstelling in Groot-Brittannië die onderzoek doet naar de waterkwaliteit, heeft een vijfjarig onderzoek uitgevoerd project om te zien of Flowform figuur 8, dynamische waterstroming de energie in water kan verhogen. Het succesvolle resultaat van het onderzoek werd in januari 2021 gepubliceerd in WATER, een prestigieus, peer-reviewed, Amerikaans wetenschappelijk journal.
Het onderzoek is uitgevoerd met behulp van de beproefde methode van Infrared Imaging en wiskundige gegevens analyse door wetenschappers van het Akloma Institute in Zweden en Engeland en gefinancierd door Software Stiftung AG in Duitsland.
Tenzij je gekwalificeerd bent in de kwantumfysica, zal het niet veel zin hebben. Hier vind je deze publicatie.

ONDERZOEKSSAMENVATTING
Als we het onderzoek in alledaagse taal proberen te delen, kunnen we zeggen dat water daarna superenergiek wordt nadat het herhaaldelijk over het unieke wiskundige Flowform-oppervlak stroomt, waardoor een wervelend figuur ontstaat, de 8 waterstroom met een hart-pulsritme, alleen aangedreven door de zwaartekracht en de aandrijvende pomp.
Het water wordt sterk met zuurstof verrijkt en krijgt daardoor een pH-balans van 7,2. Het drinken van dergelijk energiek water van goede kwaliteit, of zelfs het inademen van de luchtvochtigheid rond dergelijk water heeft aanzienlijke gezondheidsvoordelen (www.akloma.com/research).
Ook planten en huisdieren reageren positief.

HOE GEBEURT DIT?
Het soepel stromende, dynamische, figuur8-energetische water wordt coherent met kwantumvelden, wat betekent: het harmonieert met de universele energie die leven en vorm geeft aan de hele natuur overal, en inderdaad aan het universum. Wanneer water - dat de basis is van alle levende wezens - samenhangent of ‘afgestemd’ is met die universele natuur-energie, dan wordt het ermee ‘gevuld’.
Hoe gebeurde dit? Universele energie beweegt als licht frequenties in energievelden (kwantumvelden) buiten de fysieke materie, maar ‘duikt’ voortdurend in de materie als submoleculaire deeltjes, die ook energie zijn, maar in een andere vorm. Met water kan deze uitwisseling van frequentiegolven naar kleine deeltjes en weer terug langzamer of sneller zijn, vloeiender of verstoord.
Wanneer de uitwisseling soepel en snel is, met deeltjes die materie verlaten om lichtgolven te worden, en 'verse' lichtgolven het water ingaan om deeltjes te worden, dan is er meer leven, meer energie in het water. Energie-arm water behandeld met de Flowform 8 flow verhoogt die deeltjes, waardoor de moleculaire structuren worden verrijkt met meer H2O daarin opgenomen. Letterlijk, dergelijk water wordt natter met meer H2O, het voelt gladder, frisser en smaakvoller aan, zoeter. Het zit boordevol constant opgefriste universele energie en wordt een nieuwe coherente fase van hoog-energetisch water, onlangs door de wetenschap erkend als EZ-water. (Referentie: The Fourth Phase of Water. Prof. G. Pollack. Zie ook www.youtube.com/watch?v=p9UC0chfXcg ).

DERGELIJK WATER IS EEN LEVEND SYSTEEM
Coherent Flowform water - wat betekent dat het in harmonie komt met het 'kwantumveld' van de universele energie van water - wordt een levend systeem met meer energie erin dan het nodig heeft voor zijn eigen hoge energiestaat, en stuurt deze energie naar buiten als lichtfrequenties naar ander water.
Gelukkig absorbeert het omringende water zulke energiegolven, en het wordt minder chaotisch en coherenter. Alle dieren en planten, en mensen zijn in wezen water, dus ontvangen ze deze energie.
Door de hoge coherentie van Flowform water wordt de energie ervan zelfvoorzienend zelfs nadat de figuur 8 stroom stopt, door zo dicht bij de kosmische natuurlijke energie te zijn geweest.
Als we dit verder bekijken, is de logica van de kwantumfysica dat zo'n hoeveelheid coherent water, al is het maar tien liter, de energetische status van al het water op de planeet tot op zekere hoogte verbetert, waarbij zelfs al het water in de melkweg reageert.
Op dit niveau van de natuurkunde, of van de werkelijkheid, is water niet gescheiden, maar is alles verstrengeld als één energielichaam, waarvan een deel materiële nattigheid is, en een deel universele kwantumenergie. In feite is water nat licht en wanneer we Flowform figuur 8 beïnvloed water drinken of inademen, dan krijgt ons eigen lichaam meer harmonische lichtheid in harmonie met de ultieme bron van de natuur, met het potentieel voor meer gezondheid en vitaliteit.
Ian Trousdell, april 2022Hier volgen enkel links naar websites met meer achtergrondinformatie:
www.akloma.com/research
flowform.org/flowform-bellbird-figure8-waterscape
waterjournal.org/volume-12/johansson

En je kunt ze kopen bij www.flowforms.nlWil je hierover contact:

José en Tjeerd Sloot
Tel.: 06 43 03 64 83
Email: biodanza@levenslicht.net