Klankschalen Tonen 432
Levenslicht
Klankschalen Tonen Solfeggio

 
Hier een video die gaat over de magische Solfeggio tonen: deze link.
Over de Solfeggio frequenties:

De Solfeggio frequenties bestaan uit zes pure tonale noten die in de oudheid werden gebruikt om de muziek mee te maken. Ze zijn door de Katholieke Kerk aangepast en onderweg zijn er ook 152 Gregoriaanse gezangen "verloren" geraakt. Wellicht zijn ze moedwillig acter slot en grendel in de archieven van het Vaticaan terecht gekomen.
EÚn Gregoriaans gezang is echter boven water gekomen, "De Zang voor Sint Johannes de Doper", waar alle zes de Solfeggio noten in voorkomen. Hierdoor was het mogelijk om de tonen te ontdekken.

Dit zijn de Solfeggio frequencies:

UT - 396 Hz - Bevrijding van schuld en angstá
RE - 417 Hz - Oplossing van situaties en verandering mogelijk maken
MI - 528 Hz - Transformatie en wonderen
FA - 639 Hz - Verbinding en relatiesá
SOL - 741 Hz - Intuitie wakker makená
LA - 852 Hz - Terugkeer naar de spirituele ordeá

De zevende toon TI - 963 Hz - Verbinding met de Eenheid, de Perfecte Staat wekken, komt van de benadering van Pythagoras, die de wiskundige bewijsvoering voor de 528 Hz heeft gegeven in 9 frequenties:


De andere twee frequenties die daarbij horen zijn:
174 Hz - Oplossing van Karma, pijn oplossen
en 285 Hz - Reconstructie, helen van wonden
Al deze frequenties zijn deelbaar door 3.

Geluid geeft niet alleen vibraties van lucht, maar ook vibraties in het energetische veld. Deze laatste brengen alles in beweging omdat, zoals de fysici en metafysici zeggen, absoluut alles inclusief de mensheid vibrerende energie is. Stel je nu eens de creatieve kracht van de Solfeggio frequencies energetisch voor in plaats van alleen geluid - hoeveel meer zouden we er dan aan hebben.Hier zie je de frequenties zoals ze zich laten zien in waterkristallen.De Heilige Solfeggio schaal bestaat uit deze Solfeggio frequenties:

UT - 396 Hz
Intentie: verdriet veranderen in vreugde, bevrijden van schuld en angst
Deze frequentie bevrijdt de energie en heeft gunstige effecten op schuldgevoelens. Het zuivert het schuldgevoel, dat vaak een van de fundamentele obstakels vertegenwoordigt voor de realisatie van je doelen, waardoor het bereiken van die doelen op de meest directe manier mogelijk is. De 'Ut'-toon ontslaat je van het schuldgevoel en de angst door de verdedigingsmechanismen naar beneden te halen. De 396 Hz frequentie zoekt naar verborgen blokkades, onbewuste negatieve overtuigingen en ideeŰn, die hebben geleid tot je huidige situatie.

RE - 417 Hz
Intentie: situaties ongedaan maken en verandering faciliteren
Deze toon produceert energie om verandering teweeg te brengen. Deze frequentie reinigt traumatische ervaringen en verwijdert destructieve invloeden van gebeurtenissen in het verleden.
Op cellulair niveau moedigt de toon 'Re' de cel en zijn functies op een optimale manier aan. Met de frequentie van 417 Hz kom je in contact met een onuitputtelijke energiebron waarmee je je leven kunt veranderen.

MI - 528 Hz
Intentie: transformatie en wonderen (DNA-reparatie)
Tone 'Mi' wordt gebruikt om menselijk DNA terug te brengen naar zijn oorspronkelijke, perfecte staat. Deze frequentie brengt transformatie en wonderen in je leven. Het proces van DNA-reparatie wordt gevolgd door gunstige effecten - verhoogde hoeveelheid levensenergie, helderheid van geest, bewustzijn, opgewekte en geactiveerde creativiteit, extatische toestanden zoals diepe innerlijke vrede, dans en viering. Tone 'Mi' activeert je verbeelding, intentie en intu´tie om te werken naar je hoogste en beste doel.

FA - 639 Hz
Intentie: opnieuw verbinden en balanceren, relaties
Deze frequentie maakt het creŰren van een harmonieuze gemeenschap en harmonieuze interpersoonlijke relaties mogelijk. Toon 'Fa' kan worden gebruikt voor het omgaan met relatieproblemen - problemen in het gezin, tussen partners, vrienden of sociale problemen.
Op cellulair niveau kan 639 Hz frequentie worden gebruikt om de cel aan te moedigen om te communiceren met zijn omgeving. Deze frequentie verbetert de communicatie, het begrip, de tolerantie en de liefde.

SOL - 741 Hz
Intentie: oplossen van problemen, expressief en oplossend
Het reinigt de cel van de gifstoffen. Frequent gebruik van 741 Hz leidt tot een gezonder, eenvoudiger leven, en ook tot veranderingen in het dieet naar voedsel dat niet vergiftigd is door verschillende soorten gifstoffen. Tone 'Sol' reinigt de cel van verschillende soorten elektromagnetische straling.
Een andere toepassing van deze geluidsfrequentie is het oplossen van problemen van welke aard dan ook. De vijfde frequentie van de Solfeggio-schaal zal je ook leiden naar de kracht van zelfexpressie, wat resulteert in een puur en stabiel leven.

LA - 852 Hz
Intentie: bewustwording van intu´tie, terugkeer naar de spirituele orde
Toon 'La' is gekoppeld aan je vermogen om de illusies van je leven te doorzien, zoals verborgen agenda's van mensen, plaatsen en dingen. Deze frequentie kan worden gebruikt als middel om iemand open te stellen voor communicatie met de alomvattende Geest. Het verhoogt het bewustzijn en laat je terugkeren naar de spirituele orde.
Op cellulair niveau stelt 852 Hz de cel in staat zichzelf te transformeren naar een systeem van een hoger niveau.Terug naar de Tonen

Terug naar Klankschalen