Links
Levenslicht
Links

   
De onderstaande links zijn voor ons een bron van inspiratie en we raden dan ook aan ze te bekijken!KLIK HIER voor de site van Desie Brons-Gerritsen en Kees Brons: Vier het Leven. Deze site geeft onder andere informatie over de Vision Quest natuurretraite die ze organiseren.
 

KLIK HIER voor de site van Marian Cornelissen van Munera. Marian heeft een healing praktijk, met diverse disciplines.


 


KLIK HIER voor de site van onze lieve vriendin Janna Bakker. Janna werkt aan haar meisjesdroom, een leven met paarden. "De wens om mijn eigen bedrijf op te bouwen ontstond en ik vond de beste combinatie die ik maar kon wensen; coachen met behulp van deze bijzondere dieren." Een echte aanrader dus!
 

KLIK HIER Voor de website van Centrum Tantra-YoY. Onze lieve vrienden Solana en Satori bieden een tantra-pad voor mensen, die (meer/weer) in verbinding met zichzelf, met anderen en met het bestaan willen komen.

 

KLIK HIER voor alle info over Biodanza in Nederland. Dit is de officiele website van de VBN (Vereniging Biodanzadocenten Nederland).
  KLIK HIER voor heerlijke massages en diverse begeleiding. Sylvia Witzand heeft ons verwend en ze gaat dat zeker vaker doen!