Metamorfose Massage
Levenslicht
Metamorfose Massage
   Bij voldoende deelname:
  Tjeerd: 06 4303 6483
  Email:
biodanza@levenslicht.net
 

Geef je op!
Bij voldoende deelname geeft Tjeerd weer de
Dagworkshop Metamorfose Massage
Metamorfose Massage of Prenataal Therapie is een massage-techniek die volkomen recht doet aan de holistische mensgedachte, en de daaruit voortvloeiende conclusie: niemand dan ikzelf kan mij genezen, de heler heelt alleen zichzelf.

Robert St.John en Gaston St.Pierre hebben rond 1985 deze bijzondere vorm van verandering naar Nederland gebracht, waarbij een duidelijk kader werd gegeven om deze techniek vooral door te geven aan anderen. Het is nu een zeer geschikte tijd om hier een hernieuwde impuls aan te geven.

De metamorfose-massage lost voor korte tijd drempels van energie op zodat deze tijd gebruikt kan worden om naar de werkelijke problemen te kijken (en er wat aan te doen) en te genieten van de tijdelijke verlossing van het juk van de energie-drempels.

De metamorfose-massage wordt bijna altijd op de voeten toegepast (het gaan), maar kan ook op de handen (het handelen) of op het hoofd (het denken) worden toegepast.

Bij deze massage-techniek is de masseur dus geen therapeut, maar 'slechts' een catalysator van de overtollige energie die vrijkomt als de drempels oplossen.

Tijdens deze workshop worden de technieken op voeten, handen en hoofd toegelicht en in tweetallen geoefend.

Voor koffie en thee wordt gezorgd.De kosten voor deze workshop bedragen inclusief hand-out en certificaat € 85,-.

Aanmelden is nodig, dus geef je op. Klik hier om je in te schrijven. Je komt dan op een aparte pagina waar je wordt geholpen met het inschrijfproces.

Je aanmelding is definitief na ontvangst van het bedrag via onze webwinkel.

Bij annulering wordt tot vier weken voor de workshopdag 80% geretourneerd, daarna krijg je 50% retour.
Bij annulering na 1 week voor de aanvang van de workshopdag is het gehele bedrag verschuldigd.Een deelnemer meldde het volgende over deze workshop:

"De workshop Metamorfose massage, gegeven door Tjeerd, was een hele bijzondere ervaring. We konden zowel massages geven als ontvangen en dat was heerlijk!
Ik heb veel geleerd en gevoeld en hele mooie meditaties gedaan zodat ik diep in concentratie kon gaan om met alle liefdevolle aandacht de massage te geven en de energie kon laten en voelen stromen. Echt een aanrader!"Een andere deelneemster deelde het volgende:

"Nog maar kort geleden de massage, maar ik heb wel het idee dat het werkt.
Inderdaad op alle drie niveau's, gaan, denken, handelen.
Het was een 'actieve' maandag voor mij.

Ik denk ook dat in deze tijd van snelle veranderingen een mens dat best aankan, de drie massages tegelijk.
Fijn dat je ons lekker liet 'aanmodderen' met hoe we het wilden hebben met de massages.
Leert toch het beste.

Hartelijke groet, Haukje"Een andere deelneemster deelde het volgende:

"Wat een fijne zondag was het met massage en delen van doorleefde gevoelens en meesters in je leven.
Fijn om dat te horen en naast biodanza je ook daarin te zien.

Ik vond het heel fijn en rustig je les. Al miste ik na de pauze het dansen een beetje... dat is zo'n inzakmoment voor mij. Niets gezegd, waarom niet? Toch nog oude patronen of gewoon ok het is zo, de tijd en zo...
Massages waren bijzonder zoawel geven als ontvangen. De weg van het sjamanisme, ik ben er ook mee bezig voel me sterk verbonden met natuur, maan en de rituelen al mijn hele leven kan ik dingen niet 'zomaar'. Kom meer tot mijn bestemming heb ik het idee, zie het steeds lichter, al wisselt het nog wel met donker.

Namaste,
Marjan"
Durf te veranderen!